top of page

Hållbar städning i Sundsvall och Timrå.

Vi är ett litet företag i Sundsvall som erbjuder hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, byggstäd, företagsstäd och storstäd till privatpersoner och företagskunder. 

Om Du behöver städning är vi det självklara valet. Vi har många års erfarenhet av yrket och främst flyttstädning är vår specialitet.

Som kund hos oss erhåller du alltid 7 dagars garanti efter utförd flyttstädning. Det innebär att vi återgår kostnadsfritt och åtgärdar eventuella brister i städningen. Eftersom vi erbjuder den garantin så är vi väldigt noggranna under städningen, eftersom vi gärna inte vill komma tillbaka, då det innebär fler resor och mer arbetskostnad för oss. Denna garanti har vi för att Du som kund ska känna dig trygg och säker med oss som företag. Det är du som bokat och tar RUT-avdraget som innehar städgaranti.

Frågor? Ring / maila oss.

Charmigt vardagsrum
Vi är ett litet städföretag i Sundsvall som utför städtjänster i Sundsvall, Timrå och Härnösand.
Vi startade detta företag 2020, som enskild firma, och vi gjorde aktiebolag av företaget 2021.

Sedan 2020 har vi erbjudit hållbara städtjänster till rimliga priser och vi sätter varje enskild kunds behov i stort fokus. I största möjliga mån har vi samma personal som städar då vi utför städtjänster hemma hos våra kunder.
Vi handplockar vår personal då vi är väldigt noggranna med både personligt bemötande och att städningen ska bli fullt ut till belåtenhet för alla våra kunder.
Om man som kund är missnöjd har vi ett enda önskemål; att man meddelar oss så vi kan ha en dialog om det, och få chansen att göra dig som kund nöjd och belåten med oss och vår städning. Det är vår högsta prioritet!

Vi har garanti på alla våra städjobb och vi är försäkrade hos Svedea.
Vi har kollektivavtalsenliga löner och bra villkor för Alla våra anställda.
Vi är tre fastanställda (fr o m augusti 2024) och två extrapersonal.

Välkommen att höra av dig till oss för mer information eller bokning.

Vi svarar alltid på mail och vi har också en livechat här på hemsidan längst ner till höger om intresset finns för snabba frågor.

Mail: rosastadtjanster@gmail.com

Mail till Eleonore, VD: rosastad.ellen@gmail.com

Mail till Niklas, Vice VD: rosastad.niklas@gmail.com


Telefon:
Niklas - 0703877156
Eleonore - 0738263790
Telefontid: 08:00-16:00 Mån-Tors.
Fredagar: 08:00-15:00.
Helger: Ingen telefontid. Nå oss på mail: rosastadtjanster@gmail.com

VARMT VÄLKOMMEN!

Rosa Städtjänster AB
Orgnr: 559327-4771

BankGiro: 5712-7201
 
bottom of page